DIREKTOR PIO FONDA SE OBRATIO PENZIONERIMA: Evo šta im je poručio
Penzioneri, Foto: Nebojša Mandić

PENZIONERI

DIREKTOR PIO FONDA SE OBRATIO PENZIONERIMA: Evo šta im je poručio

Relja Ognjenović je zahvalio penzionerima na energiji koju pokazuju

Objavljeno:

Direktor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Relja Ognjenović i pomoćnik direktora Fonda, Dragana Kalinović, juče su prisustvovali otvaranju Treće sportsko-rekreativne manifestacije penzionera Beograda “Memorijal Vasilija Belobrkovića”, u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu, koji organizuje Gradska organizacija penzionera Beograda.

Takmičarima i svim prisutnima ispred Fonda PIO reči podrške uputio je direktor Relja Ognjenović, koji je zahvalio penzionerima na energiji koju pokazuju i obrazložio da podrška države nije samo u povećanju penzija, već i u paketima solidarne pomoći, besplatnom oporavku penzionera u banjama Srbije i kroz podršku sportsko-rekreativnim manifestacijama penzionera.

- Velika mi je čast da vam se ispred Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje obratim i da vas pozdravim i dam podršku. Ali, ne samo podršku na rečima, jer smo mi izdvojili 22,3 miliona dinara za sportsko-rekreativne i kulturne manifestacije penzionera, a broj ljudi koji se ovde pojavio nam govori da smo bili apsolutno u pravu. Jer, podrška države nije samo u povećanju penzija, koje je ove godine bilo 14,8 posto. Podrška države je i u 55.000 solidarnih paketa pomoći koje ćemo podeliti ove godine. Podrška države je i u 22.000 penzionera koji će ove godine 10 dana boraviti besplatno u našim prelepim banjama. Podrška države je i u vidu sportsko-rekreativnih manifestacija, koje vas uključuju u društveni život i posle radnog veka. Vaša energija nam daje obavezu da se borimo, da sve ono što ste vi izgradili za života održavamo, da projekte koje ste vi započeli, mi završavamo i da zajedničkim snagama uđemo u nove projekte u kojima ćemo sutra i vi, a i naša deca i mi, zajedno sa vama, živeti bolje. Hvala vam što verujete u našu državu, a ja vam obećavam da će vaša država Republika Srbija i vaš Republički fond PIO biti uvek uz vas – rekao je direktor Ognjenović.

Ovaj sportski dan je kvalifikaciona manifestacija Gradske organizacije penzionera Beograda za centralnu republičku Olimpijadu trećeg doba, koja se tradicionalno održava u Vrnjačkoj Banji u oktobru, mesecu starijih.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / PIO / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.